Katariina Kimpimäki
sekä ruokapalvelujen ammattitutkinnon.
nykypäivän erityisruokavaliot ovat tulleet hyvinkin tutuiksi.
Vuodesta 2004 lähtien ansioluettelooni on kertynyt
mm. seuraavia työtehtäviä: tarjoilija, emäntä, ravintolatyöntekijä,
baarimestari, ravintolapäällikkö, ravintolatoimenjohtaja.
Lähes 20 vuoden kokemus erilaisista suurkeittiö- sekä ravintola-alan työtehtävistä
on antanut minulle vankan pohjan nykyisiin ”Kartanon neidin” työtehtäviin.
Työni koostuu suurimmaksi osaksi ruoanlaitosta ja leipomisesta,
mutta yksinyrittäjänä työnkuvaani kuuluu kaikki yrityksen pyörittämiseen sisältyvät työtehtävät.
Vauhtia elämääni ja opintoihin olen hankkinut myös ulkomailta.
Australiassa olen opiskellut ja tehnyt yhden ammattikorkean
Kuorasjärven vanhan kansakoulun. Siitä lähtien,
tilausravintolatoiminnan ohessa, paikkaa on pikkuhiljaa
alettu kunnostaa kohti uutta loistoaan. Loppua vaan ei näy…
VUODEN NUORI YRITTÄJÄ 2020 -tunnustuksen.