Katariina Kimpimäki

 
Olen Kimpimäen Katariina. Koulutukseltani olen catering-alan
palveluvastaava sekä palvelujen tuottamisen ja johtamisen
koulutusohjelmasta valmistunut restonomi (AMK).
Lisäksi olen suorittanut leipuri-kondiittorin tutkinnon
sekä ravintolakokin ammattitutkinnon.
 
Työkokemusta minulla on laajasti sekä suurkeittiöiltä että
ravintoloista; niin salista kuin keittiön puolelta. Tämän ansiosta

nykypäivän erityisruokavaliot ovat tulleet hyvinkin tutuiksi.
Vuodesta 2004 lähtien ansioluettelooni on kertynyt
mm. seuraavia työtehtäviä: 
tarjoilija, emäntä, ravintolatyöntekijä,
baarimestari, 
ravintolapäällikkö, ravintolatoimenjohtaja.
Lähes 20 vuoden kokemus erilaisista suurkeittiö- sekä ravintola-alan työtehtävistä
on antanut minulle vankan pohjan nykyisiin ”Kartanon neidin” työtehtäviin.
Työni koostuu suurimmaksi osaksi ruoanlaitosta ja leipomisesta,
mutta yksinyrittäjänä työnkuvaani kuuluu kaikki yrityksen pyörittämiseen sisältyvät työtehtävät.

Vauhtia elämääni ja opintoihin olen hankkinut myös ulkomailta.
Australiassa olen opiskellut ja tehnyt yhden ammattikorkean

työharjoittelun, Malesiassa opiskelin liiketaloutta.
 
Vuosia muualla ja maailmalla asuneena, paluumuutto Etelä-Pohjanmaalle
oli kuitenkin helppo päätös. Täällä minulla on vahva tukiverkosto niin
suvun kuin alan ammattilaisten osalta. Oman paikan pyörittäminen on
ollut haaveena jo ammattikouluajoilta. Vihdoin jouluna 2017 ostin

Kuorasjärven vanhan kansakoulun. Siitä lähtien,
tilausravintolatoiminnan ohessa, paikkaa on pikkuhiljaa
alettu kunnostaa kohti uutta loistoaan. Loppua vaan ei näy…

 

 

Joulukuussa 2020 Alavuden kaupunki antoi minulle
VUODEN NUORI YRITTÄJÄ 2020 -tunnustuksen.